Handleiding aanvraag vrijstelling HBO5 17-18

Examenreglement HBO5 17-18

Deze opleidingen bieden cursisten de mogelijkheid om studeren te combineren met werk en gezin. Je bepaalt zelf het tempo van je studie. We bieden een groot aantal vakken aan via e-learning, waardoor je je minder naar school moet verplaatsen. De lesgevers zijn praktijkgericht en beschikken over professionele ervaring. Regelmatig nodigen we gespecialiseerde lesgevers uit. Indien je recht hebt op betaald educatief verlof mag je afwezig zijn op het werk met behoud van loon.

Co÷rdinator

Jurgen Mijten
info.bibliotheekschool@cvovolt.be


Folder CVO VOLT 2015-16

CVO VOLT


Contacteer ons
Tel. 016 31 99 20
Fax. 016 58 26 14
Kaart

Beroepspraktijk B

Start lessen :
Einde lessen :
Aantal : 0 /week
Inschrijven vanaf :
Kostprijs : €90
Lestijden : 60
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen

Context: wetenschappelijke en speciale bibliotheken.

In deze module toets je de theorie van de opleiding in de praktijksituatie van een wetenschappelijke of speciale bibliotheek. Je krijgt inzicht in de interne en externe werking van de stagebibliotheek en de plaats en functie van de stagebibliotheek in de samenleving.

Je leert opdrachten stipt en nauwkeurig uit te voeren en een aantal bibliotheektechnieken toe te passen. Je daarbij werkt in teamverband, brengt belangstelling en respect op voor de gebruiker van de openbare bibliotheek en evalueert of de gebruiker tevreden is met de dienstverlening.

Je rapporteert systematisch over inzichten en werkzaamheden in een leeragenda of verslag en laat zien dat je de attitudes van een informatiebemiddelaar in een openbare bibliotheek hebt. Jeá werkt klantgericht in een praktijksituatie, vanuit het inzicht op het werkterrein. Je kan jezelf analyseren en bijsturen op basis van feedback.