Patisserie

Start lessen :
Einde lessen :
Aantal : 1 /week
Inschrijven vanaf :
Kostprijs : €120
Lestijden : 80
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen
  1. GISTDEEG / LUXEDEEG MET BLADERDEEG
    •Ciabatta
    •Provençaalse fougassen
    •Driekoningenbrood (Luiks brood)
  2. BLADERDEEG OF KORSTDEEG (FRANSE METHODE)
    •Bereiding van het deeg
    •Amandelkronen
    •Theekoekjes
  3. VERWERKEN VAN BLADERDEEG
    •Kilometergebak
    •Pralinékoeken
    •Appelgozetten
    •Miniloempia’s
    •Appelstrudel
  4. CRÈMES
    •Succés met hazelnoot, koffie en karamel
    •Franse meringue met chantillyroom
  5. OVERIGE RECEPTEN
    • CHARLOTTE MET SINAASAPPEL
    • MANGO PLATTE KAAS–YOGHURT TAART
    • CHEESECAKES VAN DRIE SOORTEN RODE VRUCHTEN
    • LE TROP BON
    • MERVEILLEUX
    • BOKKENPOOTJES
    • MACARONS MET FRAMBOOS
    • BISCUIT-VANILLETAART MET CHAMPAGNEMOUSSE
    • TIRAMISUTAART
    • LIMONCELLO EN WITTE CHOCOLADE CROQUEMBOUCHE
    • BISCUIT AFGEWERKT MET MARSEPEIN
    • MATADI
    • DANICHEF-PLAISIROIS
    • FRAMBOZENKOEPELTAART