Handleiding aanvraag vrijstelling HBO5 17-18

Examenreglement HBO5 17-18

Deze opleidingen bieden cursisten de mogelijkheid om studeren te combineren met werk en gezin. Je bepaalt zelf het tempo van je studie. We bieden een groot aantal vakken aan via e-learning, waardoor je je minder naar school moet verplaatsen. De lesgevers zijn praktijkgericht en beschikken over professionele ervaring. Regelmatig nodigen we gespecialiseerde lesgevers uit. Indien je recht hebt op betaald educatief verlof mag je afwezig zijn op het werk met behoud van loon.

Coördinator

Kevin Linsingh
info.bibliotheekschool@cvovolt.be


Folder CVO VOLT 2015-16

CVO VOLT


Contacteer ons
Tel. 016 31 99 20
Fax. 016 58 26 14
Kaart

ICT-techniek A

Start lessen :
Einde lessen :
Aantal : 1 /week
Inschrijven vanaf :
Kostprijs : €60
Lestijden : 40
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen

In deze module leer je vrije software programma’s, open standaarden en open content zien als een geldig alternatief voor closed source programma’s. Je leert informatie analyseren en bewerken in functie van de door de informatiedienst afgeleverde producten.

Inhoud

Je volgt 8 workshops.
Elke workshop is gewijd aan een interessant en actueel thema. Sommige thema's worden diepgaand bestudeerd, bij andere is het eerder een kennismaking.

Lesonderwerpen :
App Inventor, een e-book maken, MovieMaker, YouTube, Wordpress, 3D printen,…

Praktisch

De les gaat door van 18u00 tot 21u30. Per les/workshop is er een uur afstandsonderwijs. Dit betekent dat je voor elke workshop thuis een opdracht maakt.


Opgelet : de inhoud van de workshops kan nog wijzigen