Folder CVO VOLT 2015-16

Basis koken (herfst/winter)

Start lessen :
Einde lessen :
Frequentie : maximaal 1 /week
Inschrijven vanaf :
Inschrijvingsgeld : €120
Lestijden : 80
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen

Module omschrijving

Dit is de ideale lessenreeks om met groeiend vertrouwen in de keuken aan de slag te gaan. Deze module is uiterst geschikt voor beginners. Op een eenvoudige manier en met handige tips leer je om lekkere gerechten op tafel te toveren.

Doelpubliek

Je hoeft geen basiskennis te hebben.

Inhoud

Alle nieuwe technieken en vaardigheden worden uitgelegd en getoond, waarna je deze tijdens de lessen inoefent.
Deze basiscursus schenkt veel aandacht aan snij- en baktechnieken en bereidingswijzen in het bijzonder koken, braden en stoven. Onder meer met toepassing op groenten, aardappelen, deegwaren en rijst.

Cursus materiaal

•†Schort
•†2 keukenhanddoeken
•†aardappelmesje en/of chefmes