Folder CVO VOLT 2015-16

Koken en bakken

Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menuís leren maken?
Dan kan je terecht in onze kooklessen.
Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken. Voor wie het graag eens anders heeft, zijn er de alternatieve gerechten. Alle modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wilt gaan. Een smakelijke aanrader voor iedereen!

Vers brood, taarten, koekjes en ander lekker gebak zelf kunnen bereiden? Of hou je meer van quiches en ander hartig gebak?
Dan zijn de baklessen perfect voor jou.
Je volgt eerst een basiscursus, om je daarna te wagen aan banketbakken. De modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wil gaan.

Contact: Hilde Hoes | info.voeding@cvovolt.be of secretariaat Tienen / Heverlee
Brochures | bijlages: lesrooster Koken en bakken 2020-2021.pdf

Aanbod per categorie

Volledige aanbod

Begint de week van 08/02/2021MADIWODOVRZACampus Inschrijven
Basis koken: Een culinaire start 09:2013:30     Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Gastvrij koken: Aan tafel met je gasten 09:2513:35     Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (lente/zomer)  18:0022:10    Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Gastvrij koken: Foodpairing met bier 18:0022:10     Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Lekker voor alledag: Koken voor alledag  18:0022:10    Tielt (Basisschool De Winge)   online inschrijven
Trendy koken18:0022:10      Aarschot Oranjerie  online inschrijven
Wordt hernomen volgend semester/schooljaarMADIWODOVRZACampus Inschrijven
Aangepast koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Aangepast koken: Elke dag gezond
Lesmomenten later te bepalen
 
Aangepast koken: Gezond en veggie in de mix
Lesmomenten later te bepalen
 
Bakken basis
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Basis koken (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Brood en banket
Lesmomenten later te bepalen
 
Brood en klein gebak
Lesmomenten later te bepalen
 
Desserten en gebak
Lesmomenten later te bepalen
 
Eenvoudig gebak en brood
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Gastvrij koken: Feestelijk koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Hartig en zoet gebak
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag?
Lesmomenten later te bepalen
 
Mediterraans koken (Herfst/Winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Ontdek AziŽ
Lesmomenten later te bepalen
 
Patisserie
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: De wereld in een menu
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Mediterraans Koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Onder een mediterrane zon
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Oosters koken
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Trendy puur natuur (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy koken: Trendy puur natuur (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy verfijnde menu's (herfst/winter)
Lesmomenten later te bepalen
 
Trendy verfijnde menu's (lente/zomer)
Lesmomenten later te bepalen
 
Vegetarisch koken
Lesmomenten later te bepalen