dagcursus analoge fotografie

Foto: Didier LefevreAnaloge fotografie zit weer helemaal in de lift! Steeds meer mensen weten een ambachtelijke foto te waarderen. De rust en de tijd die dit fotografieproces onderscheidt van de digitale fotografie dwingt je om beter kijken, bewust af te drukken en te genieten van de spanning en de verwondering bij het ontwikkelen en afdrukken van je beelden.

Ook voor de cursisten die graag in de namiddag les volgen organiseren we vanaf september een module analoge fotografie.

Basis- en vervolgcursussen én dagopleiding tot fotograaf

Gepassioneerd door de camera? Beelden nodig voor je website? Ambities voor een nieuwe job als allround fotograaf?….

Je vindt ongetwijfeld een aangepast traject in ons uitgebreid aanbod fotografiecursussen. Naast een degelijke technische opleiding staat het leren kijken en het ontwikkelen van een persoonlijke beeldtaal in onze opleiding centraal.

Meer informatie? cvovolt.be/grafische