Cursussen analoge fotografie

advertentiecampagne analoogAnaloge fotografie zit weer helemaal in de lift! Fabrikanten van filmrolletjes pikken de draad terug op. Analoge camera`s gaan als zoete broodjes van de (tweedehands)toonbank. Jazeker, analoge fotografie is ook iets voor jou! Steeds meer mensen weten een ambachtelijke foto te waarderen. De rust en de tijd die dit fotografieproces onderscheidt van de digitale fotografie dwingt je om beter kijken, bewust af te drukken en te genieten van de spanning en de verwondering bij het ontwikkelen en afdrukken van je beelden.

Basis- en vervolgcursussen

Maak kennis met de basisprincipes van analoge fotografie en het werken in de donkere kamer. Leer zelf je negatieven ontwikkelen en foto’s afdrukken onder professionele begeleiding.

Ben je een ouwe rot in het vak? Geen nood, ook jij kan perfect bij ons terecht in onze vervolgmodules.

Naast een degelijke technische opleiding staat het leren kijken en het ontwikkelen van een persoonlijke beeldtaal in onze opleiding centraal.

Klik hier voor info & inschrijvingen