GO! Scholengroep 11 wordt Huis 11

Huis11Scholengroep 11, waartoe CVO VOLT behoort, verandert van naam. De organisatie staat in voor het algemeen beleid, het onderwijskundig beleid, het personeels- en professionaliseringsbeleid, het financieel en materieel beleid en het veiligheidsbeleid van twintig basisscholen, zeven secundaire scholen, twee internaten, een centrum voor volwassenenonderwijs en een centrum voor leerlingenbegeleiding in de regio Leuven, Tienen en Landen. Voortaan wordt de naam ‘Huis 11, waar onderwijs leeft.’

Kaat Vandensavel sinds vorig jaar aan de slag als algemeen directeur, licht de naamsverandering toe. “Om de hedendaagse uitdagingen en veranderingen het hoofd te bieden moeten we onderwijs anders gaan organiseren. Meteen na mijn aantreden als algemeen directeur ben ik – bovenop een solide fundering – van start gegaan met de omslag naar een innovatieve arbeidsorganisatie. Dit alles met als doel te evolueren naar een door waarden gedreven organisatie waar „de mens” als kloppend hart van ons huis centraal komt te staan. De naamsverandering is als het ware de verpersoonlijking van de nieuwe richting die onze GO! scholengroep is ingeslagen.”

Momenteel gaat een roadtrip van start om de nieuwe naam breder bekend te maken. “Zo gaan we onder meer alle personeelsleden actief betrekken bij de geboorte van ‘Huis 11’ via sociale media campagnes. Deze zijn te volgen via @huis11 en #huis11. Voor onze 9873 leerlingen en cursisten verandert er verder niets én onze gepassioneerde personeelsleden: die blijven onverstoorbaar verder bouwen aan kinderen, jongeren en volwassenen die veerkrachtig in het leven staan, besluit Kaat Vandensavel.”