CVO Volt start als EVC-Testcentrum van Kinderbegeleider baby’s en peuters

CVO De Oranjerie en CVO Volt starten vanaf februari 2020 samen als EVC-Testcentrum. EVC-assessment van Kinderbegeleider baby’s en peuters

GezinsopvangWerk je als kinderbegeleider en heb je hiervoor geen kwalificatie? Heb je veel en relevante werkervaring als begeleider van baby’s? Dan is dit assessment misschien iets voor jou! Via proeven wordt getest welke competenties je al beheerst en kan je jouw werkervaring als kinderbegeleider laten erkennen. Dit gebeurt op basis van bestaande beroepskwalificaties.

indien je hebt bewezen dat je alle competenties van de beroepskwalificatie beheerst, behaal je het ‘bewijs van de beroepskwalificatie van Kinderbegeleider baby’s en peuters’. Dit is hetzelfde als het Attest Baby’s en Peuters.

Indien je enkele competenties behaald hebt, ontvang je competentiebewijzen en op die manier ook vrijstellingen voor de opleiding begeleider Baby’s en peuters.

Waarom?

  • Als werkzoekende verhoog je zo je kansen op de arbeidsmarkt.
  • Knelpuntvacatures kunnen sneller ingevuld worden.
  • Iedereen wordt aangemoedigd om zijn of haar loopbaan in eigen handen te nemen en kwalificaties te verwerven.

Interesse?

Schrijf je hier in voor het assessment! Een medewerker van CVO De Oranjerie / CVO Volt  zal je contacteren om verdere afspraken te maken.

Het EVC is nog gratis tot juni.

Vanaf september 2020: € 120 euro. (Vanaf september 2020 kan het ook voor begeleider ‘schoolgaande’ kinderen).

Deelnemers aan een assessment hebben recht op 16 uren Vlaams opleidingsverlof (VOV).

Klik hier voor de infobrochure