Nieuw! Cursus textieldesign

TextieldesignNaai je wel eens een t-shirt of kleedje? Vind je het leuk om telkens op zoek te gaan naar de geschikte stof voor je project? Wat zou je er dan van vinden om die stof helemaal zelf te ontwerpen? Het zou je naaiprojecten nóg persoonlijker en unieker maken.

Met de cursus Start to Create: Textieldesign verkennen we de mogelijkheden om op de computer, met eenvoudige tools, zelf textieldesigns te creëren. Een t-shirtopdruk, een dekentje, 3m popelinekatoen voor je favoriete naaipatroon, een kussen,…  en allemaal met je eigen design erop geprint: dat, en nog veel meer,  zijn de mogelijkheden na deze cursus.

We vertrekken van de basis: technische termen zoals PNG, resolutie, ppi, pixelafmetingen, vectortekenen,… zijn na deze cursus geen mysterie meer. Je krijgt de smaak te pakken met eenvoudige projecten, en stap voor stap leer je meer over de wondere wereld van textieldesign.

Meer info vind je hier.