Onze leerkrachten van mode & crea hebben weer wat creatiefs in petto voor jullie!

tasBen je graag bezig met je eigen creaties op de wereld te zetten? Al eens gedacht aan een eigen collectie unieke juwelen of handtassen? Onze leerkrachten helpen je dit semester om je ideeën en creativiteit om te zetten in volledig gerealiseerde projecten in de modules realisaties handtassen en realisaties fantasiejuwelen.

Deze modules zijn geknipt voor mensen die de basistechnieken van het juwelen maken en het handtassen maken al onder de knie hebben, maar die graag met complexere materialen en afwerkingstechnieken aan de slag willen gaan. Verras dit jaar je vrienden met een unieke handtas of een origineel juweel of geef het gewoon lekker aan jezelf cadeau. Bekijk nu het aanbod van Mode&Crea voor meer creatieve cursussen!

Meer info over realisaties handtassen vind je hier.

Meer info over realisaties fantasiejuwelen vind je hier.