Richting AAV Avondtraject 70% e-learning Aarschot

OfficiŽle module benaming: richting AAV

Start lessen : 01/02/2021
Einde lessen : 30/06/2021
Inschrijven vanaf : 04/12/2020
Lesmomenten
:00:00u - 00:00u ( Aarschot Oranjerie)
Extra kosten (door cvo volt verkocht)
 • TKO voorschot online inschrijven - €30.00

 • Module omschrijving

  Heb je vroeger je diploma secundair onderwijs niet behaald? Geen nood! Het is nooit te laat om een diploma te behalen!

  Wat is AAV?

  In de opleiding Aanvullende Algemene Vorming (AAV) focussen we op wiskunde, Nederlands, vreemde talen (Frans en/of Engels), maatschappijleer, ICT en wetenschappen.

  Een diploma secundair onderwijs dat je behaalt via het volwassenenonderwijs is gelijkgesteld met het diploma secundair onderwijs dat leerlingen op school behalen. Voor AAV betaal je geen inschrijvingsgeld. Je betaalt enkel de boeken en cursussen.

  Persoonlijke aanpak:

  Ons onderwijs is volledig op jou afgestemd! Zo gebruiken we voorbeelden uit concrete werksituaties en kan je zowel overdag, ís avonds als in het weekend les volgen. Bovendien verdelen we het lessenpakket in kleinere modules. Zo kan je zelf de duur en het tempo van je opleiding bepalen. Je kan per module afzonderlijk inschrijven en behaalt zo telkens een deelcertificaat. Heb je alle deelcertificaten van een bepaalde opleiding behaald, dan krijgt je het certificaat.

  avondtraject in Aarschot met 70% afstandsleren:

  In het avondtraject volg je de lessen grotendeels zelfstandig thuis via het leerplatform en kom je 2 avonden naar school. Je volgt les op maandagavond en donderdagavond op de campus De Oranjerie Aarschot.

  Meer info over AAV: klik hier

  Doelpubliek

  Het avondtraject in Aarschot is een traject met afstandsleren. Dat betekent dat je de leerstof (gedeeltelijk) zelfstandig verwerkt onder begeleiding van je lesgever. Een basiskennis ICT is dan ook aangewezen.

  Inhoud

  •†Nederlands
  •†Frans en/of Engels
  •†wetenschappen
  •†ICT
  •†wiskunde
  •†Maatschappijvakken

  Extra informatie over deze module

  Je inschrijving is pas definitief na contact met onze trajectbegeleider via kathleen.vanbets@cvovolt.be.

  In onderstaande brochures vind je meer uitleg over AAV in Diest en Aarschot.

  In de algemene brochure staat meer info over de opleiding en in de praktische brochure vind je de lessenroosters, de planning van de inloopweek en het documentje om je in te schrijven voor de vrijstellingsproeven in Diest en Aarschot.

  Algemene brochure

  Praktische brochure