Folder CVO VOLT 2015-16

Office 2016 voor dagelijks gebruik deel 2

Start lessen :
Einde lessen :
Frequentie : maximaal 1 /week
Inschrijven vanaf :
Inschrijvingsgeld : €60
Lestijden : 40
Lesmomenten
Lesmomenten later te bepalen

Module omschrijving

Je hebt die cursussen Word, Excel, PowerPoint en Publisher al wel eens eerder gevolgd. Maar waar vond je nu ook weer hoe je best een afbeelding invoegt? En waar staat die functie om het gemiddelde te berekenen?

Oefening baart kunst. Alles wat je al wist maar niet hebt onthouden, dat is wat we aanpakken in de ‘oefensessies Office dagdagelijks gebruik’.†

Vertrekkend vanuit het dagdagelijks leven proberen we in de Office pakketten Word, Excel, Publisher en PowerPoint ons ding te doen. Wenskaarten, uitnodigingen, de quiz van de vereniging, de fotoalbum voor op het familiefeest, het budget nodig voor mijn verbouwing Ė we vertrekken vanuit een concreet doel en herhalen de clicks die we in eerdere lessenreeksen al verkenden om tot een mooi resultaat te komen.†

Op het einde van deze cursus heb je de theorie die je al eerder zag in de vorige "Office voor dagdagelijks gebruik"reeksen helemaal 'in de vingers'.

Doelgroep: Office als vrije tijdsbesteding

Voor iedereen die zijn Office-kennis wil uitbreiden. Je moet “Office voor dagelijks gebruik deel 1” van deze cursus gevolgd hebben of slagen voor een niveautest.