Folder CVO VOLT 2015-16

Cursussen Engels

Campus: Campus De Oranjerie Diest | Boudewijnvest 3, 3290 Diest
Campus De Oranjerie Haacht | Verhaegenlaan 7, 3150 Haacht
Campus Heverlee | Interleuvenlaan 3-5, 3001 Heverlee
Campus Tienen | Alexianenweg 2, 3300 Tienen
Brochures | bijlages: Niveautest Engels
Contact: Christel Deckers | info.talen@cvovolt.be
Inschrijven: online of op het secretariaat (openingsuren)Zijn deze modules iets voor mij?

Cursus Engels cvo volt

Met Engels kom je de wereld rond!

Wil je met iedereen Engels kunnen praten, zowel op je werk als in het buitenland? Dan kies je voor een opleiding Engels in cvo volt!

Bij ons ligt de nadruk vanaf de eerste les op de praktijk: je leert je uit de slag te trekken via simulaties en levensechte situaties. In de klas spreekt de leerkracht altijd Engels. Akelig? Je zal er aan wennen en na enkele weken voel je je al goed thuis in de taal van de Beatles en het internet.

De eerste jaren leer je vooral veel praktische woordenschat, uitdrukkingen en basisstructuren, later leer je je steeds vlotter uit de slag trekken op het werk, op restaurant, bij de dokter, als toerist, Ö en dat alles op een interactieve manier dankzij authentieke tekst- en luisterfragmenten.

Saai is het nooit in de Engelse les. Een opleiding Engels in cvo volt is immers zoveel meer dan een taal leren: met video's, liedjes, een vertelavond, ja zelfs een trip naar Groot-BrittanniŽ brengen we deze wereldtaal zo dicht mogelijk bij jou. De evaluaties gebeuren permanent: zo kunnen we je nog beter begeleiden. See you soon @ cvo volt!

Handboeken

De naam van het handboek met het juiste ISBN-nummer staat op de website. Het boek kan je kopen:

  • in de Standaard Boekhandel (Rector De Somerplein 5 Leuven/ Nieuwstraat 22 Tienen/ Stationsstraat 51 Landen)
  • online bij Intertaal via deze link

Ons aanbod

Momenteel kan je niet meer inschrijven. Het aanbod van het volgende semester/schooljaar komt er binnenkort aan. Indien je graag op de hoogte gehouden wordt van de start van de inschrijvingen, stuur je een mail naar de coördinator.