Folder CVO VOLT 2015-16

Fotografie: Voltijdse dagopleiding

youtube Get social!

Het traject omvat 10 modules waarin leren kijken en het ontwikkelen van een persoonlijke beeldtaal centraal staat. Het is niet mogelijk om voor losse modules in te schrijven (inschrijvingen zijn per semester).
In de basismodules leer je de camera zowel technisch als creatief gebruiken. In de modules Beeldverwerking leer je je beelden organiseren, beheren en bewerken in Lightroom en Photoshop.
In de specialisatiemodules Ruimte, Actie, Mens en Materie gaan we dieper in op de specifieke fotografische vaardigheden binnen deze verschillende thema’s.
In de Portfolio afstudeermodule werk je een persoonlijk portfolio uit. Hiermee stel je je werk voor aan anderen. Daarnaast werk je aan je afstudeerproject.

Deze opleiding kan je combineren met de opleiding AAV (algemene aanvullende vakken) om een diploma secundair onderwijs te behalen, maar je bent zeker ook welkom om enkel deze opleiding te volgen om het certificaat te behalen.
Alle informatie en inschrijfmogelijkheden voor beide mogelijkheden (met en zonder combinatie met AAV) vind je bij "Diploma secundair" via de onderstaande link.

Opleiding Fotograaf

Wordt hernomen volgend semester/schooljaarMADIWODOVRZACampus Inschrijven
Foto B
Lesmomenten later te bepalen