Koken en bakken
Wil je graag leren koken? Je de basistechnieken eigen maken of trendy en gastvrije menu’s leren maken?
Dan kan je terecht in onze kooklessen.
Voor de beginners is er onze basiscursus, voor ervaren koks zijn er de modules trendy en gastvrij koken. Voor wie het graag eens anders heeft, zijn er de alternatieve gerechten. Alle modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wilt gaan. Een smakelijke aanrader voor iedereen!
Vers brood, taarten, koekjes en ander lekker gebak zelf kunnen bereiden? Of hou je meer van quiches en ander hartig gebak?
Dan zijn de baklessen perfect voor jou.
Je volgt eerst een basiscursus, om je daarna te wagen aan banketbakken. De modules worden apart aangeboden. Je kiest dus zelf hoever je wil gaan.
Contact: Hilde Hoes | info.voeding@cvovolt.be of secretariaat Tienen / Heverlee
Brochures | bijlages: lesrooster Koken en bakken 2020-2021.pdf
Aanbod per categorie
Volledige aanbod
Begint de week van 08/02/2021 | MA | DI | WO | DO | VR | ZA | Campus | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Basis koken: Een culinaire start |   | 09:20![]() |   |   |   |   | Aarschot Oranjerie  | online inschrijven |
Gastvrij koken: Aan tafel met je gasten |   | 09:25![]() |   |   |   |   | Aarschot Oranjerie  | online inschrijven |
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (lente/zomer) |   |   | 18:00![]() |   |   |   | Aarschot Oranjerie  | online inschrijven |
Gastvrij koken: Foodpairing met bier |   | 18:00![]() |   |   |   |   | Aarschot Oranjerie  | online inschrijven |
Lekker voor alledag: Koken voor alledag |   |   | 18:00![]() |   |   |   | Tielt (Basisschool De Winge)   | online inschrijven |
Trendy koken | 18:00![]() |   |   |   |   |   | Aarschot Oranjerie  | online inschrijven |
Wordt hernomen volgend semester/schooljaar | MA | DI | WO | DO | VR | ZA | Campus | Inschrijven |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Aangepast koken |   | |||||||
Aangepast koken: Elke dag gezond |   | |||||||
Aangepast koken: Gezond en veggie in de mix |   | |||||||
Bakken basis |   | |||||||
Basis koken |   | |||||||
Basis koken (herfst/winter) |   | |||||||
Basis koken (lente/zomer) |   | |||||||
Brood en banket |   | |||||||
Brood en klein gebak |   | |||||||
Desserten en gebak |   | |||||||
Eenvoudig gebak en brood |   | |||||||
Gastvrij koken: Chef in eigen keuken (herfst/winter) |   | |||||||
Gastvrij koken: Feestelijk koken |   | |||||||
Hartig en zoet gebak |   | |||||||
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (herfst/winter) |   | |||||||
Lekker voor alledag: Koken voor alledag (lente/zomer) |   | |||||||
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (herfst/winter) |   | |||||||
Lekker voor alledag: Lekker koken in weinig tijd (lente/zomer) |   | |||||||
Lekker voor alledag: Wat eten we vandaag? |   | |||||||
Mediterraans koken (Herfst/Winter) |   | |||||||
Ontdek Azië |   | |||||||
Patisserie |   | |||||||
Trendy koken: De wereld in een menu |   | |||||||
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (herfst/winter) |   | |||||||
Trendy koken: Italiaans en Mediterraans koken (lente/zomer) |   | |||||||
Trendy koken: Mediterraans Koken |   | |||||||
Trendy koken: Onder een mediterrane zon |   | |||||||
Trendy koken: Oosters koken |   | |||||||
Trendy koken: Trendy puur natuur (herfst/winter) |   | |||||||
Trendy koken: Trendy puur natuur (lente/zomer) |   | |||||||
Trendy verfijnde menu's (herfst/winter) |   | |||||||
Trendy verfijnde menu's (lente/zomer) |   | |||||||
Vegetarisch koken |   |